ICHIMOTO SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 815 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ichimoto Sushi. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 8:17 Was heerlijk! Fijn dat je ook goed kunt bestellen voor 1 persoon. Ze waren iets te laat, maar daar werd heel netjes over gebeld. Al met al bestel ik hier graag volgende keer weer
20 mei 2024 om 0:13 Lekkere sushi, maar aardig aan de prijs. Wachttijd van meer dan een uur vind ik niet meer kunnen.
15 mei 2024 om 21:25 Omg lekkerste bezorgsushi van Breda!!
11 mei 2024 om 22:20 Wat mij betreft de beste sushi van Breda
11 mei 2024 om 21:09 Super lekkere sushi! Juiste temperatuur en we hadden de sushi precies op gekozen tijd ontvangen.
10 mei 2024 om 21:58 Ontzettend lekkere sushi en eerder dan gepland werd het bezorgd. Ik kan het iedereen aanbevelen!
6 mei 2024 om 7:45 Eten super en bezorger precies op tijd
4 mei 2024 om 19:55 Sushi was lekker, helaas duurde het wel ruim een uur voordat hij er was, waardoor me moesten haasten. Bezorger bood wel netjes zijn excuses aan
26 apr 2024 om 9:44 Heel netjes op tijd, super verse sushi. Heerlijk! We bestellen de volgende keer weer hier!
6 apr 2024 om 9:08 Super goede kwaliteit en keurig op tijd bezorgd. Ik heb mijn nieuwe sushiadres gevonden.
17 mrt 2024 om 22:46 Goeie kwaliteit sushi, goeie sushirijst, voldoende soyasaus, kwam op afgesproken tijd.
25 feb 2024 om 21:14 Grote smaakvolle rollen. Ik vond het erg goed. Ik had vooruit besteld en de bezorging was wel ietsjes te laat.